Koffie?

Heeft u het ideale plaatje nog niet helemaal voor ogen, maar wilt u wel wat informatie inwinnen? U kunt altijd bij mij terecht voor een vrijblijvende brainstormsessie, alleen om te netwerken of het drinken van een kop koffie. Sommige projecten moeten gaandeweg ontstaan en een frisse wind in de vorm van een beelddenker is vaak een goede toevoeging.Wellicht is fotografie in opdracht niet helemaal de oplossing en zoekt u iemand die het perfecte “al bestaande” plaatje/beeld voor u weet te vinden. Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres gezien mijn ruime ervaring als beeldredacteur.

In opdracht

ls u perfect voor ogen hebt hoe uw communicatie door middel van beeld eruit moet komen te zien, ook dan help ik graag met het realiseren van uw plannen. Of u nu op zoek bent naar een beeld voor uw sociaal media, een serie voor bij een editiorial in een magazine of een volledige marketing campagne, ik zal uw wensen perfect weten te vertalen naar beelden. Uiteraard zullen we persoonlijk contact hebben over de wensen en details.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Contact opnemen kan via de contactpagina.

Klanten

De kans is groot dat u al eerder werk van mij hebt gezien in drukwerk of via digitale media.

De volgende bedrijven hebben onder meer gebruik gemaakt van mijn diensten: Achmea, ANWB, Nederlands Centrum voor Volkscultuur, T-Mobile Netherlands, Malmberg Uitgeverij, Reed Business, Nederlandse Omroep Stichting, FNV Vakcentrale, FNV Plein, FNV Punt, FNV Bouw, Boekencentrum Uitgevers, SNS Bank, Vlaamse Overheid, Vrije Universiteit, Consumentenbond, ROC van Amsterdam, Unive, IKEA intern, Ministerie van Algemene zaken en vele anderen gingen u al voor.